Parquet du Procureur du Roi Bruxelles
Communiqué de presse

Feiten: Messteken

Datum en plaats: Vossenplein, 08/07/2017, 10.30 u

Verdachte: vrouw, M.D. °1959 (Belgische)

Slachtoffer: man, T.J. °1950 (Belg)

Op zaterdag 8 juli om 10.35 u werden politie-inspecteurs van de lokale politie van Brussel HOOFDSTAD Elsene, ingelicht door de aanwezige hulpdiensten dat een man slachtoffer is geworden van messsteken.

De verdachte en het slachtoffer zouden samenwonen in een appartement op de eerste verdieping aan het Vossenplein. De man, het slachtoffer, zou de messteken in het appartement hebben gekregen en om hulp hebben geroepen.

De hulpdiensten hebben de man ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer verkeert in levensgevaar. De vrouw werd ter plaatse aangehouden en het bebloede mes werd in het appartement teruggevonden.

De lokale politie Brussel HOOFDSTAD Elsene stelt een perimeter in en verwittigt het parket. Het parket vraagt onder meer de tussenkomst van het gerechtelijk labo, een analyse van camerabeelden en een buurtonderzoek.

De vrouw, verdachte, wordt van haar vrijheid beroofd en werd ter beschikking gesteld van het parket. Een onderzoeksrechter werd gevorderd voor poging tot doodslag. De verdachte, die de feiten ontkent, werd onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Het gerechtelijk onderzoek loopt bijkomende onderzoeksdaden werden door de onderzoeksrechter bevolen.

Ine VAN WYMERSCH - Woordvoerster

Parquet du Procureur du Roi Bruxelles
Communiqué de presse

Autres Communiqué de presse