Persbericht - Brandend voertuig in Molenbeek

Parketten van de procureur des Konings Brussel
Persberichten

Deze morgen omstreeks 05u30 werden politie en brandweer opgeroepen voor een brandend voertuig in een ondergrondse parkeergarage van een appartementsgebouw aan de Mettewielaan in Molenbeek. Uit de eerste elementen van het onderzoek blijkt dat het vermoedelijk om een aangestoken brand zou gaan (opzettelijke brandstichting). Een branddeskundige, aangesteld door het parket, is in de loop van de voormiddag ter plaatse gekomen om meer duidelijkheid te brengen.

Bij nazicht in en om het gebouw heeft men aan de achterkant van het gebouw het levenloze lichaam gevonden van een man. Na onderzoek bleek het om de 39 jarige bewoner (een man S.) te gaan van een appartement op de 20ste verdieping. De man woonde hier alleen.

De vaststellingen die gedaan werden in het appartement wijzen op een mogelijke zelfmoord.

De wetsdokter, aangesteld door het parket,  is ter plaatse gekomen en bevestigt eveneens dat zelfmoord de geprivilegieerde hypothese is.

Naar alle waarschijnlijkheid was de man die dood werd teruggevonden aan de achterzijde van het gebouw de gebruiker van de in brand gestoken wagen, dit staat evenwel nog niet met zekerheid vast.

Wanneer men vervolgens de slechtnieuwsmelding wou doen van het overlijden van S. aan zijn ex-vrouw, heeft de lokale politie van Zennevallei in de woning van zijn ex-vrouw in Beersel, het levenloze lichaam aangetroffen van deze vrouw en drie kinderen. Aangezien het mogelijks om een gezinsdrama gaat, op het grondgebied van het parket van Halle-Vilvoorde, verwijzen we voor de communicatie hierrond naar het parket van Halle-Vilvoorde (Carol Vercarre, woordvoerster)

Ine VAN WYMERSCH –  Woordvoerder

Parketten van de procureur des Konings Brussel
Persberichten

Ander Persberichten