Persbericht - Antwerpen - Veertiger opgepakt na dodelijke steekpartij

Parquet du Procureur du Roi Anvers
Communiqué de presse

Een 45-jarige man is afgelopen nacht om het leven gekomen na een steekincident in Antwerpen. De Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen kon in de ochtend in samenwerking met PZ Antwerpen een 44-jarige verdachte arresteren.

De feiten speelden zich rond 2 uur af in de Van Stralenstraat in Antwerpen. Het slachtoffer raakte zwaargewond bij een gevecht op straat. De Dominicaan werd ter plaatse gereanimeerd. De hulpdiensten brachten hem met ernstige steekverwondingen naar het UZA in Edegem. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

Het parket had meteen de onderzoeksrechter gevorderd voor doodslag. Het parket is daarna ook samen met de onderzoeksrechter, de Federale Gerechtelijke Politie, de lokale recherche van PZ Antwerpen en de wetsdokter ter plaatse afgestapt.

In de ochtend kon de Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen vier personen arresteren. Daarbij kon het rekenen op de bijstand van PZ Antwerpen. De vier personen werden allen uitgebreid verhoord. Na de verhoren komt de mogelijke betrokkenheid van een 44-jarige man naar voren. De onderzoeksrechter beslist morgen over zijn aanhouding.

Het gerechtelijk onderzoek loopt verder onder leiding van de onderzoeksrechter.

Contact: communicatiecel parket Antwerpen

Parquet du Procureur du Roi Anvers
Communiqué de presse

Autres Communiqué de presse