Persbericht - Balen - 25-jarige man opgepakt voor dodelijk verkeersongeval

Parquet du Procureur du Roi Anvers
Communiqué de presse

Het parket Antwerpen zal een 25-jarige man uit Balen vandaag voorleiden voor het dodelijk verkeersongeval met vluchtmisdrijf van zondagavond in Balen.

Het ongeval vond zondagavond rond 18.15 uur plaats op Breden Els in Balen. Een 31-jarige fietser uit Balen werd aangereden en raakte zwaargewond. De betrokken automobilist pleegde vluchtmisdrijf. Het slachtoffer werd nog ter plaatse verzorgd, maar hij overleed aan zijn opgelopen verwondingen.

Door brokstukken van de auto die op de plaats van het ongeval achter waren gebleven, getuigenissen van mensen die een beschadigde auto hadden opgemerkt en door het speurwerk van PZ Balen-Dessel-Mol kon de betrokken automobilist geïdentificeerd worden. Hij werd zondagavond nog actief opgespoord, maar hij kon niet aangetroffen worden op zijn adres.

Maandagnamiddag heeft de 25-jarige man zich dan met zijn raadsman aangeboden op het politiecommissariaat. Na het verhoor besliste het parket om de man voor te leiden bij de onderzoeksrechter in Turnhout wegens een dodelijk verkeersongeval met vlucht.

De onderzoeksrechter zal de man in de loop van de dag verhoren en dan beslissen over zijn aanhouding.

Contact: communicatiecel parket Antwerpen 

Parquet du Procureur du Roi Anvers
Communiqué de presse

Autres Communiqué de presse