Persbericht - Bonheiden - Parket start moordonderzoek

Parquet du Procureur du Roi Anvers
Communiqué de presse

Het parket Antwerpen, afdeling Mechelen, heeft een gerechtelijk onderzoek gevorderd voor de moord op een 70-jarige vrouw uit Bonheiden.

De zoon van de 70-jarige C.V. was ongerust geworden toen hij zijn moeder al enkele dagen niet gehoord had en haar ook niet kon bereiken. Zondagavond deed hij aangifte van haar verdwijning bij de politie die de verdwijning meteen als onrustwekkend beschouwde.

PZ BoDuKap startte zondagavond samen met het parket een onderzoek, waarbij Cel Vermiste Personen ook werd ingeschakeld. Om een uitgebreide zoeking in haar woning in de de Selliers de Moranvillelaan in Bonheiden te doen, werd de onderzoeksrechter gevorderd. De vrouw werd maandagochtend dood aangetroffen in de kelder van haar huis.

Uit de eerste vaststellingen van de wetsdokter en het labo blijkt dat de vrouw op een gewelddadige wijze om het leven is gebracht. De feiten zijn op dit ogenblik gekwalificeerd als moord.

Deze namiddag zijn het parket en de onderzoeksrechter nog ter plaatse afgestapt.

Het onderzoek naar de juiste omstandigheden van het overlijden wordt nu volop verder gevoerd door de Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen. Onder meer de zoon van het slachtoffer werd intussen door de politiediensten verhoord. Hij mocht na zijn verhoor beschikken.

Contact: communicatiecel parket Antwerpen

Parquet du Procureur du Roi Anvers
Communiqué de presse

Autres Communiqué de presse