Persbericht - Gent - Dief op heterdaad betrapt - snelrecht

Parquet du Procureur du Roi Flandre Occidentale
Communiqué de presse

Gisteren werd een man op heterdaad betrapt toen hij in een personeelslokaal van het Universitair Ziekenhuis Gent materiaal stal. Bij de fouille bleek hij in het bezit te zijn van een gestolen iPhone die hij er daags voordien (samen met een rugzak) had ontvreemd en die eigendom was van een stagiair verpleegkundige.

Uit verder onderzoek bleek de man eergisteren ook medicatie te hebben gestolen in het UZ Gent en bleek hij er de afgelopen maanden tal van andere goederen ontvreemd te hebben, voornamelijk medisch materiaal (waaronder thermometers, stethoscoop, latex handschoenen, rollen vuilniszakken, steriel medisch materiaal, dozen alcoholdoekjes, enz)  maar ook een televisietoestel.

De verdachte, die geen onbekende is voor het gerecht, bekende de feiten. Het betreft een 51 jarige man uit Gent. Hij werd gearresteerd en verhoord, waarna hij onmiddellijk gedagvaard is in snelrecht. Hij dient zich voor deze reeks feiten te verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Gent op 22 februari 2018.

An Schoonjans, persmagistraat

Parquet du Procureur du Roi Flandre Occidentale
Communiqué de presse

Autres Communiqué de presse