Persbericht - Tremelo - Vrouw aangehouden voor brandstichting in chalet van vriend

Parquet du Procureur du Roi Louvain
Communiqué de presse

In de vroege ochtend van zaterdag 21 november brak er brand uit in een chalet in de Broekstraat in Tremelo. De chalet liep grote schade op, het voorste gedeelte brandde volledig uit. Volgens de eerste bevindingen van de branddeskundige en het labo is de brand hoogstwaarschijnlijk aangestoken.

De bewoner was niet thuis op het moment van de brand. Hij verbleef bij zijn vriendin in Boortmeerbeek. Deze vriendin werd kort na de brand gearresteerd in de Kruisstraat in Tremelo nadat ze onverantwoord rijgedrag had gesteld. De 34-jarige vrouw was erg verward. Ze bleek tijdens de voorgaande avond en nacht ruzie te hebben gemaakt met haar vriend, waarbij zij gedreigd zou hebben om de chalet in brand te steken.  In de vroege ochtend is zij dan met de auto weggereden.

Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek gevorderd voor de brandstichting bij nacht.  Bij haar verhoor heeft de vrouw de brandstichting toegegeven, zij is op 22 november voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die haar heeft aangehouden.  De vrouw verschijnt vrijdag voor de Raadkamer.

Parquet du Procureur du Roi Louvain
Communiqué de presse

Autres Communiqué de presse