Persbericht

Parketten van de procureur des Konings Brussel
Persberichten

Op 10 april 2015 werd de politie verwittigd van een home-jacking die plaats gevonden heeft rond de middag, in de Bockstaelwijk te Laeken.

Een verdachte heeft aangebeld aan de deur van een huis, waar op het moment van de feiten zich twee personen bevonden. Op het moment dat een van de 2 bewoners de deur open deed, is een van de verdachte met geweld binnen gegaan en heeft de 2 andere verdachten binnen gelaten. Slagen werden toegebracht aan het 1ste slachtoffer. Een van de verdachte heeft de deur op slot gedaan aan de binnenkant en heeft zich naar de salon begeven.

De slachtoffers werden verplicht te gaan zitten met gebogen hoofd en werden bedreigd met de dood indien ze hun hoofd zouden opheffen. Het is zo dat een van de verdachte gewapend was.

Na een lange fouillering, hebben verdachten de slachtoffers naar de kleder gebracht waar ze hun handen hebben vastgebonden.

Het parket heeft een veiligheidsperimeter gevorderd, het verhoor van de slachtoffers alsook dat het federale labo zich ter plaatste zou begeven.

Verscheidene goederen werd gestolen, waaronder 2 i-phone, computers, merkkledij, …

Rym KECHICHE - Woordvoerder

Parketten van de procureur des Konings Brussel
Persberichten

Ander Persberichten