Persbericht - aanwervingen onder tijdelijk contract bij het parket Oost-Vlaanderen

Het openbaar ministerie heeft dringend nood aan administratieve medewerkers. Gelet op de federale besparingsmaatregelen worden de personeelskaders van het parket voorlopig niet ingevuld. In overleg met de Minister van Justitie, kunnen de kaders wél tijdelijk worden ingevuld met contractuele medewerkers waarvoor niveau A, B en C in aanmerking komen.

Voor niveau A en B zijn kandidaten bij voorkeur in het bezit van één van de volgende diploma’s: rechten,  criminologie, bestuurskunde en publiek management, economie, handelswetenschappen, (politieke en) sociale wetenschappen, communicatiewetenschappen, journalistiek, IT, informatica, (bedrijfs- of) office management, human resources management.

De contracten zijn voor beperkte duur en kunnen worden ingevuld in de afdelingen Dendermonde, Gent en Oudenaarde van het parket Oost-Vlaanderen in de periode vanaf 01.10.2018.

Verdere informatie hierover is te verkrijgen via waarnemend hoofdsecretaris mevrouw Chris Van Berlo:  Chris.Vanberlo@just.fgov.be