Persbericht - Antwerpen - Vechtpartij Antwerpen

Het Antwerpse parket kan bevestigen dat het 52-jarige slachtoffer uit Antwerpse, die in de nacht van 7 juli ll. betrokken was bij een gewelddadig incident, gisteren is komen te overlijden. Het slachtoffer raakte die nacht omstreeks 04.00u betrokken bij een vechtpartij dat zich afspeelde zowel binnen als buiten op het trottoir van een drankgelegenheid gelegen aan de Van Arteveldestraat. Het slachtoffer incasseerde naar aanleiding van de vechtpartij een aantal vuistslagen aan het hoofd tegengevolgde waarvan hij bewusteloos diende te worden afgevoerd voor verdere verzorging. Het slachtoffer bevond zich sedert de feiten in kunstmatige coma wegens een zwaar hersentrauma.

Het parket zal heden een onderzoeksrechter vorderen met oog op de uitvoering van een autopsie teneinde de juiste doodsoorzaak te bepalen. Onder leiding van de onderzoeksrechter zal ook het onderzoek naar de omstandigheden van de feiten en de mogelijke betrokken verdachten, worden verdergezet. Momenteel werden er nog geen arrestaties verricht.

In het belang van het verdere onderzoek, zullen er voorlopig geen verdere details rond deze feitelijkheden worden gegeven.  

Ken Witpas