Persbericht - Antwerpen - Voertuig komt tot stilstand na achtervolging op E19 richting Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft vandaag een 22-jarige Belg aangehouden voor de in- en uitvoer van verdovende middelen, het verkopen of te koop aanbieden ervan en het wederrechtelijk bezit van verdovende middelen.

De gevaarlijke rijstijl van de jongeman op de E19 ter hoogte van Loenhout richting Antwerpen trok op 20 april 2023 rond 20u de aandacht van de Federale Wegpolitie. Wanneer de politie de man beveelde zich aan de kant te zetten en te stoppen verhoogde hij zijn snelheid en begon hij te slalommen tussen andere voertuigen. Er is zelfs sprake van snelheden tot 200 km/u. Enkele minuten later kwam het voertuig op Antwerpse Ring in Borgerhout tot stilstand tegen de middenberm naar aanleiding van een verkeersongeval. In de wagen treft de politie zo’n 3kg cannabis aan.

De jongeman werd gearresteerd en verscheen vandaag voor de onderzoeksrechter. Deze besliste de man aan te houden voor de in- en uitvoer van verdovende middelen, het verkopen of te koop aanbieden ervan en het wederrechtelijk bezit van verdovende middelen.

Contact: communicatiecel Parket Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten