Persbericht - Duffel - Vermoedelijke drugsdealer gearresteerd

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

PZ BoDuKap heeft maandagavond een 30-jarige man gearresteerd. De onderzoeksrechter heeft hem vrijgelaten onder voorwaarden, maar het gerechtelijk onderzoek wordt onverminderd verdergezet.

Op 24 februari 2020 rond 23 uur trof de politiezone BoDuKaP een voertuig aan op een gekende overlastplaats in Duffel. De bestuurder, een 30-jarige man uit Duffel, kon geen uitleg geven over de reden van zijn aanwezigheid op die locatie. Daarop besliste de politie om de man te controleren en om het voertuig te doorzoeken. De inspecteurs vonden zes zakjes cocaïnepoeder, dertien XTC-pillen, zeven valse briefjes van 50 € en een alarmpistool. De spullen werden samen met het voertuig en de drie gsm’s van de verdachte in beslag genomen. Tijdens een huiszoeking op zijn adres werden nog eens vier gsm’s, 2 laptops en een grote hoeveelheid gripzakjes in beslag genomen.

De verdachte werd gisteren voorgeleid voor de onderzoeksrechter die de dertiger onder strikte voorwaarden heeft vrijgelaten. Het gerechtelijke onderzoek wordt uitgevoerd door de lokale recherche van de politiezone BoDuKaP.

Contact: communicatiecel parket Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten