Persbericht - Mol - Cannabisplantage ontdekt

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

De lokale politie Balen-Dessel-Mol ontdekte op dinsdag 17 november een grootschalige actieve cannabisplantage in  een woonwijk in Mol-Rauw. In totaal werden bijna 1 400 cannabisplanten aangetroffen. Dat leidde tot de arrestatie van 2 verdachten, die intussen werden voorgeleid door het parket en werden aangehouden door de onderzoeksrechter.

In een pand langs de Paviljoenweg in Mol-Rauw trof de lokale politie Balen-Dessel-Mol tijdens een huiszoeking bijna 1 400 cannabisplanten aan, verspreid over 3 professioneel ingerichte actieve kweekruimten. Er werd ook een hoeveelheid harddrugs gevonden.

In de woning waren 2 verdachten aanwezig. Terwijl de politie-inspecteurs ter plaatse waren probeerde één van de verdachten te ontvluchten, maar hij werd spoedig onderschept in de nabije omgeving door de politiediensten. 

Na de huiszoeking werden 2 verdachten opgepakt. Het gaat om een 53-jarige man en een 51-jarige vrouw met Nederlandse nationaliteit. Beide verdachten werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Ze werden onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Contact : communicatiecel parket Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten