Persbericht - Puurs - Verdachten opgepakt voor overval op fietser van 16

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

PZ Klein-Brabant heeft drie verdachten gearresteerd voor een overval op een 16-jarige fietser in Puurs woensdagavond. Op vraag van het parket worden de drie verdachten voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Mechelen.

Het slachtoffer fietste woensdagavond 27 februari 2019 om 21.25 uur op de Hondsmarkt in Puurs. Ter hoogte van Kloosterhof en Violetstraat merkte hij een wagen op, waaruit twee jongemannen stapten. De bestuurder bleef op dat moment in de auto zitten. De twee jongemannen wandelden in de richting van de fietster. Eén van hem sloeg het slachtoffer op het hoofd en duwde hem tegen de grond, de tweede man hield de tiener vast. Het slachtoffer werd beroofd van zijn gsm en portefeuille. De verdachten stapten daarna terug in het voertuig en vertrokken onmiddellijk.

De verdachten konden snel geïdentificeerd worden door de lokale recherche van PZ Klein-Brabant. Twee 18-jarigen uit Willebroek en een 21-jarige uit Boom werden gearresteerd en ze zullen door het parket worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

De lokale recherche van Klein-Brabant zet het onderzoek verder.

Contact: communicatiecel parket Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten