Persbericht - Zulte/Waregem - 4 verdachten van gewapende overvallen regio Zulte-Waregem doorverwezen naar de correctionele rechtbank

In nauwe samenwerking met het parket Oost-Vlaanderen en de onderzoeksrechter in Gent heeft de lokale recherche van politiezone Deinze-Zulte-Lievegem met succes een dossier van meerdere gewapende overvallen kunnen afronden.

Tijdens het onderzoek kwamen vier verdachten in beeld. In juni 2021 werden twee verdachten door de onderzoeksrechter aangehouden. Eén verdachte zit nog steeds in voorarrest.

De verdachten komen in aanmerking voor een aantal gewapende overvallen op handelszaken in Waregem, Zulte, Roeselare en Wielsbeke, en een bankkantoor in Zulte. De feiten vonden plaats tussen november 2017 en oktober 2020.

Het gaat om twee mannen van resp. 37 en 28 jaar uit Waregem en Wielsbeke, en twee vrouwen van resp. 33 en 22 jaar uit Waregem en Ieper.

Op maandag 11 april 2022 werden de vier verdachten door de raadkamer in Gent doorverwezen naar de correctionele rechtbank.

 

Communicatiecel parket Oost-Vlaanderen