Persbericht - Lille - 59-jarige man aangehouden in onderzoek naar drugslabo

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

De onderzoeksrechter in Turnhout heeft in het onderzoek naar het drugslabo dat woensdag ontdekt werd in Lille een 59-jarige man aangehouden. De man verschijnt dinsdag voor de raadkamer.

De verdachte werd gearresteerd naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij het drugslabo dat woensdag werd ontdekt door de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) in een loods in Lille. Het gaat om de man die woensdagochtend ter plaatse werd gereanimeerd en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte werd gisteren voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste om hem aan te houden op verdenking van de aanmaak van psychotrope stoffen in vereniging met de dood tot gevolg. De verdachte verschijnt dinsdag voor de raadkamer, die zal beslissen over zijn verdere aanhouding.

In het gerechtelijk onderzoek, dat volop loopt, zal nog een autopsie en een toxicologisch onderzoek worden uitgevoerd. De resultaten van deze onderzoeken zullen meer duidelijkheid moeten brengen over de doodsoorzaak van de drie slachtoffers. 

Contact: communicatiecel parket Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten