Persbericht - Oelegem - Verdachte aangehouden in moordonderzoek

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 41-jarige man aangehouden op verdenking van moord. Hij werd gearresteerd nadat een 71-jarige man dood werd aangetroffen aan een parking in Oelegem.

De 71-jarige man werd eerder als vermist opgegeven door zijn familie. Zijn auto werd teruggevonden aan de parking, waarop een zoekactie werd gestart. Uiteindelijk werd zijn lichaam door Lokale Politie Zara aangetroffen in het bos naast de parking.

Verschillende elementen wezen erop dat de man met geweld om het leven was gebracht. Het parket vorderde de onderzoeksrechter voor moord. De bevindingen van de wetsdokter bevestigden het gewelddadig overlijden.

Dinsdagochtend arresteerde de politie een 41-jarige man in Broechem. Er zijn enkele belastende elementen tegen de man die ook nog verder onderzocht moeten worden. Hij werd woensdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste om hem aan te houden op verdenking van moord. De man heeft zelf nog geen verklaring over zijn aanwezigheid in de buurt van de feiten afgelegd.

Het onderzoek loopt volop verder onder leiding van de onderzoeksrechter.

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten