Parket Limburg - Home

Het onthaal is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 011/37.42.50 in de afdeling Hasselt of 012/39.98.00 in de afdeling Tongeren.

Inzage van een dossier waarvoor U een toelating ontvangen hebt is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

U maakt telefonisch een afspraak met het portaalteam op het telefoonnummer 011/37.42.50 (afdeling Hasselt) of 012/39.98.00 (afdeling Tongeren). U deelt aan de onthaalmedewerker telefonisch het dossiernummer van het dossier dat u wenst in te kijken mee.

De onthaalmedewerker zal U een datum en uur mededelen waarop U aanwezig kan zijn om het dossier in te kijken. Zonder afspraak zal inzage niet toegelaten worden.

Op het ogenblik van de afspraak (stipt!) meldt U zich met de toelating tot inzage van het dossier aan bij de medewerker van het parketonthaal op de negende verdieping (afdeling Hasselt) of de gelijkvloerse verdieping (afdeling Tongeren). U volgt zijn/haar instructies.

Inzage is enkel door 1 persoon toegelaten behalve indien er – in uitzonderlijke gevallen – morele bijstand dient voorzien te worden.

De inzage vindt plaats in een apart lokaal met maximum 2 personen in dezelfde ruimte en met inachtneming van de sociale afstand van 1,5 meter.

Na elke inzage zal het bureau waar de inzage plaatsvond ontsmet worden.

 Wij rekenen op ieders medewerking hierin en een opvolging van deze voorwaarden opdat de inzage in alle veiligheid en ter bescherming van ieders gezondheid kan gebeuren.

 

WELKOM

Welkom op de site van Parket Limburg. Via de verschillende rubrieken willen wij u graag informeren over wie we zijn en wat we doen. Verder willen we u op weg helpen met een aantal standaardformulieren en nuttige links. Op de meest voorkomende vragen (FAQ) hebben we een antwoord geformuleerd. Wie wil kan het parket Limburg ook volgen op twitter.