Parket Limburg - Home

Het onthaal is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 011/37.42.50 in de afdeling Hasselt of 012/39.98.00 in de afdeling Tongeren.

Voor inzage van een dossier  maakt u telefonisch een afspraak met het portaalteam op het telefoonnummer 011/37.42.50 (afdeling Hasselt) of 012/39.98.00 (afdeling Tongeren). U deelt aan de onthaalmedewerker telefonisch het dossiernummer van het dossier dat u wenst in te kijken mee.

De onthaalmedewerker zal U een datum en uur mededelen waarop U aanwezig kan zijn om het dossier in te kijken. Zonder afspraak zal inzage niet toegelaten worden.

Op het ogenblik van de afspraak (stipt!) meldt U zich met de toelating tot inzage van het dossier aan bij de medewerker van het parketonthaal op de negende verdieping (afdeling Hasselt) of de gelijkvloerse verdieping (afdeling Tongeren). U volgt zijn/haar instructies.

Inzage is enkel door 1 persoon toegelaten behalve indien er – in uitzonderlijke gevallen – morele bijstand dient voorzien te worden.

.

 

 

WELKOM

Welkom op de site van Parket Limburg. Via de verschillende rubrieken willen wij u graag informeren over wie we zijn en wat we doen. Verder willen we u op weg helpen met een aantal standaardformulieren en nuttige links. Op de meest voorkomende vragen (FAQ) hebben we een antwoord geformuleerd. Wie wil kan het parket Limburg ook volgen op twitter.