Persbericht - Wilrijk - Drie mannen aangehouden in onderzoek naar doodslag

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft drie Poolse mannen (30, 33 en 41 jaar) aangehouden op verdenking van doodslag op de 37-jarige Poolse man die eind mei dood werd aangetroffen in een appartement in de Julius Degeyterstraat in Wilrijk. De verdachten verschijnen vrijdag voor de raadkamer. 

Op zaterdag 27 mei werd in een appartement in de Julius Degeyterstraat op het Kiel in Antwerpen het levenloze lichaam van een 37-jarige Poolse werkman aangetroffen. Het parket vorderde een onderzoeksrechter voor doodslag en er werd een gerechtelijk onderzoek opgestart. Volgens de wetsdokter waren er ernstige aanwijzingen dat het slachtoffer op een gewelddadige manier om het leven kwam.

In het verdere onderzoek van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) onder leiding van de onderzoeksrechter komen drie verdachten naar voren. Er zijn aanwijzingen dat zij betrokken zouden zijn bij de feiten.

De drie verdachten werden gisteren voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste om hen aan te houden wegens doodslag. Ze verschijnen vrijdag voor de raadkamer, waar beslist zal worden over hun verdere aanhouding.

Het onderzoek wordt verdergezet. 

Contact: communicatiecel parket Antwerpen

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten