Home

​Le Collège des procureurs généraux a émis de nouvelles directives nationales1, à la suite de l’arrêté royal du 28 octobre 2021 visant à lutter contre la pandémie de coronavirus COVID-19. Ces directives entrent immédiatement en vigueur. À cet égard, le Collège souligne particulièrement l’approche judiciaire stricte des infractions relatives à l’utilisation du COVID Safe Ticket et de l’utilisation de faux documents COVID.

09/11/21
Collège des procureurs généraux

Actualités

Persbericht - Kruisem - Cannabisplantage ontdekt – 5 verdachten aangehouden

Eind 2021 startte de lokale politie Vlaamse Ardennen een onderzoek naar een mogelijke cannabisplantage in een leegstaande woning in Kruisem.

18/01/22 - Parket Oost-Vlaanderen
Persbericht - Antwerpen - Vijf arrestaties in onderzoek naar drugstrafiek

De afdeling drugs van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen heeft gisteren in opdracht van de onderzoeksrechter 14 huiszoekingen uitgevoerd in het kader van een groot dossier rond internationale drugstrafiek.

18/01/22 - Parket Antwerpen
Persbericht - Sint-Niklaas - opsporing man en kind

We verwijzen naar het opsporingsbericht dat gisteren werd verspreid op vraag van het parket Oost-Vlaanderen, inzake een 34-jarige man en een 4-jarige kind.

17/01/22 - Parket Oost-Vlaanderen
Persbericht - Antwerpen - Zes aanhoudingen in onderzoek naar criminele drugsorganisatie

Tijdens een gecoördineerde actie heeft de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen donderdag en vandaag 13 huiszoekingen uitgevoerd in de entourage van een 34-jarige man die momenteel in de gevangenis van Antwerpen zit.

14/01/22 - Parket Antwerpen
Persbericht - Aalst (Gijzegem) - dodelijk verkeersongeval (update 2)

Het parket heeft de 84-jarige verdachte, na uitgebreid verhoor door de politie, laten beschikken.

13/01/22 - Parket Oost-Vlaanderen