Home

Actualités

Persbericht - Mol - 14 arrestaties in drugsonderzoek

PZ Balen-Dessel-Mol voert een gerechtelijk onderzoek naar een handel in verdovende middelen. Donderdag werden 14 arrestaties verricht, 8 mensen zijn intussen aangehouden door de onderzoeksrechter.

21/02/20 - Parket Antwerpen
Persbericht - Antwerpen - 6 telecomwinkels gesloten of verzegeld na KALI-actie

Tijdens een KALI-actie in samenwerking met inspectiediensten zijn gisteren in Antwerpen 6 telecomwinkels gesloten of verzegeld.FOD Economie heeft 1.323 gms's en bijna 2.000 accessoires (laders, kabels,...) in beslag genomen.

21/02/20 - Parket Antwerpen
Persbericht - Antwerpen - Vijf arrestaties in drugsonderzoek

De Federale Gerechtelijk Politie Antwerpen heeft vanochtend 5 arrestaties uitgevoerd tijdens een gecoördineerde actie in een gerechtelijk onderzoek.

20/02/20 - Parket Antwerpen
Persbericht - Dendermonde - 8 aanhoudingen in drugsdossier Waaslandhaven

Op dinsdag 18 februari 2020 vond er een gecoördineerde actie plaats van de drugsafdeling van de Federale gerechtelijke politie Antwerpen met bijstand van verschillende andere Federale en Lokale pol

20/02/20 - Parket Oost-Vlaanderen
Persbericht - Antwerpen - Verdachte verwezen in dossier "Paardenmarkt"

De raadkamer in Antwerpen heeft vandaag een 51-jarige man uit Sint-Niklaas naar de correctionele rechtbank verwezen voor onopzettelijke doding, onopzettelijke slagen en verwondingen en onopzettelijke brandstichting na de gigantische ontploffing aan de Paardenmarkt in Antwerpen.

19/02/20 - Parket Antwerpen