Vacatures en stages

Word jij onze toekomstige collega?

Werken bij het parket- of auditoraat-generaal Antwerpen als magistraat?

Alle info over werken voor het Openbaar Ministerie als magistraat, vind je hier terug of op de website van de Hoge Raad voor de Justitie.

 

Werken bij het parket- of auditoraat-generaal Antwerpen als personeelslid?

Heeft een job binnen justitie je altijd aangesproken? De wereld van justitie is boeiend en divers en op zoek naar nieuw talent! Voor sommige functies binnen justitie heb je niet noodzakelijk een juridisch profiel nodig om aan de slag te gaan. Neem dus zeker een kijkje bij de vacatures en wie weet vind je wel die éne droomjob.

Alle info over werken voor het Openbaar Ministerie als lid van het gerechtspersoneel, vind je terug op de website van de Federale Overheidsdienst Justitie. Een overzicht van alle vacatures vind je terug op werkenvoor.be .

 

Een stage bij het parket- of auditoraat-generaal Antwerpen?

Een stage op het parket-generaal belooft een boeiende ervaring te worden! Je kan jouw theoretische kennis in de praktijk omzetten, je krijgt een realistisch beeld van de job en maakt kennis met justitie 'op de werkvloer'.

Je dient jouw aanvraag in via jouw onderwijsinstelling. De aanvragen dienen aan te sluiten bij het werkveld van het parket- of auditoraat-generaal. Wij bieden stagiaires een intensieve en deskundige begeleiding aan en bekijken daarom alle aanvragen individueel in functie van de noden van de student en van de eigen entiteit.

Voor verdere vragen over ons stage-aanbod, kan je contact opnemen met het secretariaat via  srt.park.gen.antwerpen@just.fgov.be .