Home

​Het College van procureurs-generaal heeft nieuwe nationale richtlijnen1 uitgevaardigd naar aanleiding van het KB van 28/10/2021 ter bestrijding van het Coronavirus COVID-19 Pandemie. De richtlijnen zijn onmiddellijk van kracht. Het College vestigt daarbij in het bijzonder de aandacht op de strenge gerechtelijke aanpak van de inbreuken op het gebruik van de COVID Safe Tickets én bij valse COVID documenten.

09/11/21
College van procureurs-generaal

Nieuws

Persbericht - Leuven - Verkeersongeval met levensgevaar

Op maandag 8 augustus 2022 omstreeks 16u30 vond een verkeersongeval plaats op de E40 richting Luik, ter hoogte van parking Everberg.

10/08/22 - Parket Leuven
Persbericht - Borgerhout - ontploffingen in de Generaal De Wetstraat

In de Generaal De Wetstraat, in de buurt van het Krugerplein in Borgerhout, hebben gisterennacht en vannacht twee ontploffingen plaatsgevonden. Beide ontploffingen hadden enkel materiële schade tot gevolg. Er vielen geen gewonden.

09/08/22 - Parket Antwerpen
Hoe pakt het Openbaar Ministerie discriminatie aan? Magistraat Alexandre François legt uit

7 augustus 2022. Internationale Transgenderrechtendag. Een dag waarop wordt stilgestaan bij de rechten van transgenders.

07/08/22 -
Persbericht - Antwerpen - Ontploffingen in Volksstraat en op Turnhoutsebaan

In de Volksstraat in Antwerpen-Zuid en op de Turnhoutsebaan in Deurne hebben vannacht twee ontploffingen plaatsgevonden. In Deurne had deze ontploffing ernstige materiële schade tot gevolg. Er vielen geen gewonden.

04/08/22 - Parket Antwerpen
Persbericht - Temse - dodelijk verkeersongeval met vlucht - UPDATE

De 33-jarige verdachte van het dodelijk verkeersongeval met vlucht van maandagavond in Temse werd deze namiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde.

03/08/22 - Parket Oost-Vlaanderen