Persbericht

Even voor 9u deze morgen werden de hulpdiensten verwittigd voor een steekincident dat zich zou hebben voorgedaan in de Kazernestraat in Brussel.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten een zwaar gewonde vrouw aan, die verschillende steekwonden had en veel bloed verloor. De vrouw (°1978) is ter plaatse bezweken aan haar verwondingen. In de woning trof de politie eveneens drie kinderen aan, twee tieners en een peuter. De twee tieners worden op dit moment verhoord en uit dit verhoor zal moeten blijken in welke mate zij getuigen waren van de feiten.

De dader is voortvluchtig, vermoedelijk gaat het om de vader van het gezin. Alle middelen worden ingezet om de dader te arresteren.

Het Brusselse parket heeft een wetsdokter aangesteld en het labo van de federale politie ter plaatse gevraagd. Op het middaguur werd er een onderzoeksrechter gevorderd voor doodslag.

Indien er meer informatie beschikbaar is in deze zaak, zal het parket zelf communiceren. Tot dan kan er geen bijkomende informatie verstrekt worden.

Ine VAN WYMERSCH - Woordvoerder