Persbericht - Aanwervingen onder tijdelijk contract bij het parket Oost-Vlaanderen

Het openbaar ministerie heeft nood aan administratieve medewerkers. Gelet op de federale besparingsmaatregelen worden de personeelskaders van het parket voorlopig niet ingevuld. In overleg met de Minister van Justitie, kunnen de kaders wél tijdelijk worden ingevuld met contractuele medewerkers waarvoor niveaus A, B en C in aanmerking komen.

Het parket Oost-Vlaanderen is op zoek naar geïnteresseerde kandidaten die in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s:

rechten,  criminologie, bestuurskunde en publiek management, economie, handelswetenschappen, (politieke en) sociale wetenschappen, communicatiewetenschappen, journalistiek, IT, informatica, (bedrijfs- of) office management, human resources management.

De contracten zijn voor beperkte duur en kunnen worden ingevuld in de afdelingen Dendermonde, Gent en Oudenaarde van het parket Oost-Vlaanderen in de periode vanaf 01.10.2019.

Personen die geïnteresseerd zijn in een functie bij het parket Oost-Vlaanderen en voldoen aan het juiste profiel (alle personen die in aanmerking komen voor een niveau A,B en C), kunnen contact opnemen met waarnemend hoofdsecretaris Chris Van Berlo (Chris.vanberlo@just.fgov.be).