Persbericht - Deurne - Vier aanhoudingen na aantreffen geknevelde man

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

 

Het parket Antwerpen heeft gisteren de onderzoeksrechter gevorderd, nadat zondagavond een gewonde 56-jarige Bulgaar werd aangetroffen in een loods in Deurne. Intussen zijn vier mannen aangehouden.


PZ Antwerpen werd opgeroepen voor hulpgeroep vanuit een pand aan de Van Loenoutstraat in Deurne. De eerste patrouille hoorde een man om hulp roepen vanachter een gesloten garagepoort. Daarop viel de politie binnen. Ze zagen meteen vier mannen. Het ging om een 56-jarige Bulgaar die gewond was aan het hoofd en die rond de armen en voeten Colsonstrips had en drie Nederlanders van 38, 38 en 43 jaar. De Bulgaar werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Een sterke cannabisgeur viel de politiemensen meteen op. Na een doorzoeking van de loods werd achteraan een luik gevonden tot toegang gaf tot een kelderruimte. Daar stonden negen hangmanden met cannabis en verschillende bouwdrogers. In totaal telde de politie 64,81 kilogram cannabis.

In deze fase van het onderzoek lijkt het erop dat de Bulgaarse man betrokken zou zijn bij het runnen van een cannabisplantage en dat hij door de andere mannen zou zijn overvallen.

Het parket heeft beslist om de vier mannen voor te leiden. De Nederlanders voor criminele organisatie, wederrechtelijke vrijheidsberoving en zware slagen, de Bulgaar voor het telen van verdovende middelen in vereniging.
De onderzoeksrechter heeft beslist na de voorleidingen beslist om de mannen aan te houden. De lokale recherche voert het onderzoek rond de plantage, Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen het agressiefeit.

 

Parketten van de procureur des Konings Antwerpen
Persberichten

Ander Persberichten